Uploaded image for project: 'ui-users'
  1. ui-users
  2. UIU-2508

SNAPSHOT: Fee/Fine Type not showing/saving for first manual fee/fine created

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • P1
    • Resolution: Done
    • None
    • 7.1.0
    • None
    • EPAM-Veg Sprint 132
    • 2
    • Vega
    • Lotus R1 2022
    • TBD

    Description

      Overview: This has happened to me on two different days. It only happens for the first manual fee/fine I create in SNAPSHOT for the day (after it has been rebuilt).

      Steps to Reproduce:

      1. Make sure you have not used SNAPSHOT since it was rebuilt.
      2. Log into SNAPSHOT as an admin.
      3. Find an active test patron to use (I used Morty Panic).
      4. Create a manual fee/fine with Fee/Fine Type of "Misc Fee/Fine" for the patron (it can actually be any Fee/Fine Type).

      Expected Results:

      • Fees/Fines History displays the Fee/Fine Type.
      • Fee/Fine Details displays the Fee/Fine Type.

      Actual Results:

      • Fees/Fines History does not display the Fee/Fine Type (see attachment screen print FF-History-missing-type.jpg).
      • Fee/Fine Details does not display the Fee/Fine Type (see attachment screen print FF-Details-missing-type.jpg).

      Additional Information:
      I have made this a P1 because the library will have no idea what the fee/fine is for.

      URL:
      Interested parties:

      TestRail: Results

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

                pavel06081991 Pavel Spichonak
                hollyolepm Holly Mistlebauer
                Holly Mistlebauer Holly Mistlebauer
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases