Uploaded image for project: 'ui-users'
  1. ui-users
  2. UIU-1546

Patron notice not being sent when "Default charge notice" and "Default action notice" in effect

    XMLWordPrintable

Details

    • EPAM-Veg Sprint 37
    • 0.5
    • Vega

    Description

      Steps

      1. Set up default notices for a Fee/Fine Owner. I used Holly Fee/Fine Owner. (See attachment Default-notices-not-working-1.png.)
      2. Charge a manual fee/fine for a patron, leaving the Notify patron flag checked. I used Commander, Misty M, who has her email address set to hmistlebauer@yahoo.com. (See attachment Default-notices-not-working-2.png.)
      3. Fee/Fine Details shows that the fee/fine was created with Holly Fee/Fine Owner as the Fee/Fine Owner. (See attachment Default-notices-not-working-3.png.)

      Expected Results

      1. Receive email with subject of "Holly Default Charge Notice."

      Actual Results

      1. No email received.

      Additional Information

      • I tested setting Fee/Fine Type charge and action notices first, which worked fine. I used the same patron with the same email address, and received emails for the correct test cases. It is only when I use default notices when the emails do not arrive.
      • I also tested payment notices and experienced the same problem. I have no doubt that waives, transfers and cancellations have the same issue.

      TestRail: Results

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

                maxim_didenko Maxim Didenko
                hollyolepm Holly Mistlebauer
                Holly Mistlebauer Holly Mistlebauer
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases