Uploaded image for project: 'stripes-acq-components'
  1. stripes-acq-components
  2. UISACQCOMP-20

Orders and Order lines grids initially display "No results found. Please check your filters." rather than "Loading..."

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: P4
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 2.3.0
    • Labels:
      None
    • Template:
    • Sprint:
      ACQ Sprint 109
    • Story Points:
      3
    • Development Team:
      Thunderjet
    • Release:
      R1 2021

      Description

      When you have a decent amount of orders/order lines in the database (we have around 50,000), it take several seconds for the Orders and Order lines grids to load when you first enter the page after selecting Orders from the menu.

      While the data is loading, the screen displays the text "No results found. Please check your filters."

      Eventually, the data is displayed in the grid.

      If you then, adjust the filter criteria, it reloads the data and displays "Loading...".

      Can you make it say "Loading..." to begin with and only say "No results" if indeed there are no results?

        TestRail: Results

          Attachments

            Activity

              People

              Assignee:
              dennisbridges Dennis Bridges
              Reporter:
              jemiller Jon Miller
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases