Uploaded image for project: 'ui-organizations'
  1. ui-organizations
  2. UIORGS-203

Select list default values not saving in form

    XMLWordPrintable

Details

    • Standard Bug Write-Up Format
    • ACQ Sprint 98
    • 1
    • Thunderjet

    Description

      Overview: creating a new record with default values some do not save even though user sees they are selected when editing

      Steps to Reproduce:

      1. Log into folio testing
      2. Click create organization
      3. select is vendor
      4. add required fields and click save
      5. view org
      6. expand all accordions
      7. No value in Library EDI code field

      Expected Results: Default value for Library EDI code DOES appear in view pane
      Actual Results: Default value for Library EDI code does NOT appear in view pane

      Additional Information: see attached video

      TestRail: Results

        Attachments

          1. EDI_form.png
            EDI_form.png
            58 kB
          2. edi.png
            edi.png
            40 kB
          3. edi.png
            edi.png
            155 kB
          4. Screen Recording small 2020-09-10 at 5.12.46 PM.mov
            4.45 MB
          5. Screen Shot 2020-09-25 at 2.30.33 PM.png
            Screen Shot 2020-09-25 at 2.30.33 PM.png
            179 kB
          6. Screen Shot 2020-09-25 at 2.30.47 PM.png
            Screen Shot 2020-09-25 at 2.30.47 PM.png
            155 kB

          Issue Links

            Activity

              People

                dennisbridges Dennis Bridges
                dennisbridges Dennis Bridges
                Dennis Bridges Dennis Bridges
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases