Uploaded image for project: 'ui-orders'
  1. ui-orders
  2. UIOR-693

Some filters not working for POL search

    XMLWordPrintable

Details

    • Standard Bug Write-Up Format
    • ACQ Sprint 112
    • 0
    • Thunderjet
    • R1 2021 Bug Fix

    Description

      Overview: Several filters do not bring up any results, even after I created or edited records to make sure they had input. I also made sure to reset the filters to ensure there were no other active filters impacting the search. The filters that did not work are:

      Steps to Reproduce:

      1. Log into bugfest-iris
      2. Click orders app
      3. Click POL search tab
      4. Try the following filters and add data to POLs as needed to validate
      • Date Created
      • Access Provider
      • Activated
      • Expected Activation
      • Trial
      • Subscription From
      • Subscription To
      • Expected Receipt Date
      • Receipt Due

      Expected Results: Filters return all order lines with matching data

      Actual Results: "No results found. Please check your filters." message displays even when there are POLs that match the filter criteria

      Additional Information:

      URL: https://bugfest-iris.folio.ebsco.com/orders/lines?paymentStatus=Pending&trial=true

      Interested parties:

      TestRail: Results

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

                dennisbridges Dennis Bridges
                dennisbridges Dennis Bridges
                Ann-Marie Breaux Ann-Marie Breaux
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases