Uploaded image for project: 'ui-orders'
  1. ui-orders
  2. UIOR-597

When adding tags to a PO or POL, the new tags do not display automatically

    XMLWordPrintable

    Details

    • Template:
      Standard Bug Write-Up Format
    • Sprint:
      ACQ Sprint 95
    • Story Points:
      1
    • Development Team:
      Thunderjet
    • Epic Link:

      Description

      Overview: When adding tags to a PO or POL, the new tags do not display automatically

      Steps to Reproduce:

      1. Log into folio-snapshot as diku_admin
      2. Go to the Orders app
      3. Create a new PO
      4. Assign 2 or 3 tags to the PO
      5. Check to see if the tags display
      6. Create a new POL
      7. Assign 2 or 3 tags to the POL
      8. Check to see if the tags display

      Expected Results: Tags should display on the PO or POL as soon as they are added

      Actual Results: They don't. If you close the PO/POL window and reopen it, they display. Seems like something is a little wrong with the UI refresh?

      Additional Information: See attached video

        TestRail: Results

          Attachments

            Activity

              People

              Assignee:
              dennisbridges Dennis Bridges
              Reporter:
              abreaux Ann-Marie Breaux
              Tester Assignee:
              Ann-Marie Breaux Ann-Marie Breaux
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases