Uploaded image for project: 'ui-inventory'
  1. ui-inventory
  2. UIIN-629

View source button not working in folio-snapshot-load

    XMLWordPrintable

    Details

    • Template:
    • Development Team:
      Folijet

      Description

      Overview: View source button works in folio-testing, but not in folio-snapshot-load

      Steps to Reproduce:

      1. Log into folio-testing as diku_admin
      2. Go to Data Import
      3. Load a small file (sample attached)
      4. Open the load and copy a title from the 245 field of one of the records
      5. Switch to Inventory and search for the title
      6. View the Instance details
      7. Click the View source button
      8. Then log onto folio-snapshot-load as diku_admin and do the same thing

      Expected Results: View source button should work in both environments

      Actual Results: It works in folio-testing, but not folio-snapshot-load. Sometimes it takes a while for the MARC record to display once you press the View source button, but I waited a while and it never loaded. Should I maybe file a separate bug for the slow response time, or maybe fiixng this bug will fix the response time as well?

      Additional Information: See attached MARC file and video

        TestRail: Results

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                Assignee:
                abreaux Ann-Marie Breaux
                Reporter:
                abreaux Ann-Marie Breaux
                Tester Assignee:
                Ann-Marie Breaux Ann-Marie Breaux
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                    TestRail: Runs

                      TestRail: Cases