Uploaded image for project: 'Stripes'
  1. Stripes
  2. STRIPES-145

Interaction of Active/Inactive filters is wrong

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: P2
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Template:

      Description

      The interaction of the two filters is all wrong. When Active is checked, the CQL query to the back-end is augmented with and active=true; when Inactive is checked, it's augmented with and active=false; but of course when they are both checked, it is augmented with and active=true and active=false, which finds no records.

        TestRail: Results

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                Assignee:
                mike Mike Taylor
                Reporter:
                mike Mike Taylor
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                    Time Tracking

                    Estimated:
                    Original Estimate - Not Specified
                    Not Specified
                    Remaining:
                    Remaining Estimate - 0 minutes
                    0m
                    Logged:
                    Time Spent - 3 hours
                    3h

                      TestRail: Runs

                        TestRail: Cases