Uploaded image for project: 'Stripes'
  1. Stripes
  2. STRIPES-139

Creating a record can put Stripes in a weird state

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: P3
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Template:

      Description

      In trying to provoke the mod-users state described by DMOD-152, I have successfully got something to go wrong by creating a new user with username "a" (and no other fields), then clicking the "Users" tab of the Stripes bar rather than dismissing the add-record popup with its close button. In _this+ weird state, it's Stripes rather then mod-users that's gone wrong, as the network responses all look good.

        TestRail: Results

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                Assignee:
                mike Mike Taylor
                Reporter:
                mike Mike Taylor
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                    Time Tracking

                    Estimated:
                    Original Estimate - Not Specified
                    Not Specified
                    Remaining:
                    Remaining Estimate - 0 minutes
                    0m
                    Logged:
                    Time Spent - 1 hour
                    1h

                      TestRail: Runs

                        TestRail: Cases