Uploaded image for project: 'stripes-core'
  1. stripes-core
  2. STCOR-547

App icon may be black

    XMLWordPrintable

Details

    • Standard Bug Write-Up Format
    • stripes-force 117, Prokopovych - Sprint 122, Prokopovych - Sprint 123, Prokopovych - Sprint 124
    • 1
    • Prokopovych

    Description

      Overview:

      When using <AppContextMenu> the app's icon may be black.

      We noticed this behavior in ui-erm-usage. Here the app's name is "@folio/erm-usage" and its displayname is "eUsage".

      When searching for the origin, I noticed the same behavior in ui-users when using a language different than English. After switching FOLIO's locale to German and opening the users app, its app icon is black.

      When using German locale debugging shows that the selectedApp.displayName.toLowerCase() now is "Personen" (see <AppContextDropdown>), and hence <AppIcon> cannot find the correct icon.

      Steps to Reproduce:

      • Log into any folio environment (e.g. diku_admin on folio-snapshot)
      • Change session local to German: Settings > Developer > Session locale: Select German
      • Navigate to users app
      • Observe that the user app's icon is black

      Expected Results:

      <AppContextMenu> shows correct user app icon.

      Actual Results:

      <AppContextMenu> shows black user app icon.

      Additional Information:

       

      TestRail: Results

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

                zburke Zak_Burke
                richard.redweik Richard Redweik
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                7 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases