Uploaded image for project: 'edge-rtac'
  1. edge-rtac
  2. EDGRTAC-34

Invalid /rtac request URL returning 200 instead it should return 400

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • P3
    • Resolution: Won't Do
    • None
    • None
    • None
    • Prokopovych

    Description

      Overview:
      Make an invalid call to edge-rtac with spaces in the request URL. The response should fail with 400 and be handled with a proper error message, instead, it returns 200

      Steps to Reproduce:
      Request:

      curl -i --request GET 'https://edge-pre-honeysuckle-cap1.int.aws.folio.org/rtac?instanceIds%20=%20121063ba-43cc-48f4-a49f-aaf5488127e0&apikey=eyJzIjoiVW80VVRmNGVuYyIsInQiOiJmczA5MDAwMDAwIiwidSI6ImZzMDkwMDAwMDAifQ==&fullPeriodicals=true'
      

      Response:

      HTTP/2 200 
      date: Thu, 22 Oct 2020 15:34:38 GMT
      content-type: application/xml
      content-length: 52
      server: nginx/1.10.3
      
      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
      <instances/>
      
      1. Log into some FOLIO environment as User X
        Use pre-honeysuckle env from PTF. Login as folio user

      Expected Results:
      Should return 400 Bad Request with proper error message

      Actual Results:
      Returning 200 with

      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
      <instances/>
      

      Interested parties:
      All consumers of edge-* and mod-rtac

      TestRail: Results

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

                Unassigned Unassigned
                varunjavalkar Varun Javalkar
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  TestRail: Runs

                    TestRail: Cases